Webshop

ADVOCADO- OG GRANATÆBLEVASER

En kollega spurgte mig om jeg kunne lave en lille granatæblevase til hende - det er blevet til mange. Derudfra opstod også advocavasen - advocado og granatæbler er netop 2 frugter som jeg selv sætter stor pris på at have i mit køkken - så helt oplagt at lave dem som vaser.

RAKU OG NAKED RAKU

Rakubrænding er en særlig brænding, som har rødder i japansk teceremoni fra 1500 tallet. Raku er i nutiden mest til pynt, da det fx ikke egner sig til opvaskemaskine - Ofte er både processen og resultaterne eventyrlige. Mine skåle, pingviner og sæler findes både med rakuglasurer og uden glasur som "naked raku". Glasurene og Naked raku, kan få spændende krakkeleringsmønstre af brændingen. De fire elementer: jord-ild-luft-vand, er meget nærværende i forbindelse med RAKU.

BALLONPOTTER

Ballonpotterne - opstod i et samspil med undervisning af kursister i ballonteknik og en vinterbaderveninde, som laver sine egne urtepotteophæng. Ballonpotterne - hedder sådan, fordi jeg folder dem over en ballon - de finde i flere størrelser og med forskellige glasurer, og der følger ophæng med dit køb.

SPRÆLSKE SKÅLE

De SPRÆLSKE skåle spræller. De findes i flere farvekombinationer, størrelser og også som sammensatte og skæve former. Karakteristisk er at de har alle en systematik af cirkelmønstre og kombination af mat og blank overflade. De er til at bruge og egner sig fint til at komme i opvaskeren. 

POWER MOM OG SEJE FAR KOPPER, tallerkner og madskåle
Det er dejligt at få børnebørn, og de kan berige livet, men den daglige fortjeneste er deres forældres. Deraf statements som POWER MOM og SEJE FAR. Min brugskeramik laves indtil videre ikke som en stelproduktion - men kan købes enkeltvis og i små sæt som matcher i størrelse farver mv.

VASER OG SKÅLE MV. MED GLASUREFFEKTER

Der er så mange spændende muligheder med glasurer - her kan du købe de vaser og skåle mv., som jeg har givet fri - i min leg med glasurerne. Du kan finde lige netop den som "taler" til dig, og der vil kune være denne ene...